Loțiune de corp Avon Care Shimmering cu iasomie și vitamina E

Hello!
Eu sunt o mare fană a cremelor și loțiunilor de corp. Le folosesc după ce fac duș, îmi dau un plus de hidratare.

Acum ceva timp am văzut în catalogul Avon loțiunea de corp Avon Care shimmering cu iasomie și vitamina E, 400 ml, la 7 lei. Cum s-ar spune (dăcât!!!) pă (!?) românește, pomană curată. Eu am mai avut această loțiune în trecut, cu ceva ani în urmă, știam că e ok și am comandat-o.


Varianta mea este într-un ambalaj primăvăratic, probabil de asta am și prins-o la prețul acesta ca să scape ei de ea, să elibere stocul. Loțiunea are o textură ușoară, cu un miros plăcut de floare, nu neapărat de iasomie, dar a floare, lasă o strălucire ușoară pe corp, are sclipici. Eu m-am dat seara cu ea de fiecare dată, iar până a doua zi sclipiciul dispărea, așa că sclipiciul nu rămâne pe piele. Hidratează pielea, dar foarte-foarte puțin, mult prea puțin din păcate. Nu este o loțiune de iarnă, eu zic că are o formulă care ar avea succes în perioada verii, o hidratare ușoară, miros plăcut pe piele și un anumit glow. Cam atât. Depinde pentru ce o cumpărați.


Lista cu igredientele pe care le conține.

Eu am fost mulțumită de această loțiune. A fost spornică, m-a ținut câteva luni, însă am mai alternat-o și cu alte creme pentru că la un moment dat mă plictisisem de ea. Dacă știți că sunteți alergice la mirosuri accentuate sau nu le puteți suporta, nu vă recomand crema! Miroase destul de tare a flori.

Nota mea este 9,50. Cel mai probabil o voi recumpăra pentru că mi-a plăcut.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

După banchet - Yukio Mishima

Gel de duș Cien cu portocale Lidl

Hello!